ZENFIT


sint-adriaanstraat 121 3150 Haacht
0484 22 61 84 Klik om te bellen

Over ZENFIT

Waarom is ZENFIT de beste keuze voor jou?

Zenfit staat voor een rustige geest in een gezond lichaam Een professioneel team staat klaar voor je te begeleiden naar een bewuster en spiritueel leven. Je bewustwordingsreis, begint hier?

Meer over ZENFIT:

Ik ben Bettina Kegels bewustzijns- coach,mindfulnestrainster en oprichtster van de Zenfit. Ik kwam in aanraking met mindfulness, mindful yoga en bewustwording en het gaf mij zó veel rust in mijn hoofd en mijn leven dat ik dit wil delen met mijn medemens. Mijn doel is niet alleen meer rust, maar ook meer inzicht, meer bewustzijn, meer genieten en meer geluk.

Wat kan ZENFIT je bieden?

Bij de Zenfit bieden wij een waaier aan trainingen, workshops en coaching trajecten . De Happy Academy bestaat uit een professioneel team. Je Kan bij de Happy Academy ook terecht voor online trainingen en coaching trajecten. zoals Mindfulness enz

Wie gingen je voor?

Wil jij verandering in je leven? Wil jij je gelukkig voelen? Wil jij werken aan je spiritualiteit? Wil jij worden wie je werkelijk bent? Wij gaan je helpen groeien en je begeleiden naar een leven van geluk en bewustwording.

ZENFIT in het kort

Diensten

Aromatherapie
Cursussen
Lessen
Massages & Reiki
Meditatie
Mindfulness
Opleidingen
Proeflessen
Quantum Touch ®
Shiatsu
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogatherapie

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Relaxatietherapie
Yoga therapie

Onze locatie

ZENFIT


sint-adriaanstraat 121 3150 Haacht
0484 22 61 84 Klik om te bellen