Zen With Debby


Oppemstraat 8 1861 Meise

Over Zen With Debby

Bij Zen With Debby kan je terecht voor de leukste lessen Vinyasa Yoga en Pilates. Geniet van groepslessen of laat je persoonlijk begeleiden via een privéles aan huis.

Mijn naam is Deborah en ik ben een gepassioneerde Yoga- en Pilates lesgeefster uit Meise. Mijn doel is van jou te begeleiden doorheen jouw reis naar zelfzorg en zachtheid. ALLE niveaus zijn welkom in onze lessen, want er worden opties van houdingen voorzien. Hierdoor kan iedereen meedoen op zijn of haar niveau en tempo.

- Mijn verhaal -

In 2014 kwam ik in contact met de wereld van Yoga en stapte ik voor de eerste keer op de yogamat. Het gevoel tijdens en na de les was zo speciaal, waardoor ik ervaarde dat mijn lichaam en geest rust en ontspanning vonden. Dit gevoel was enorm welkom na een donkere periode van depressie en burn-out, waardoor ik mijn kracht vond om te werken aan "een betere en gezondere versie van mezelf".

Dankzij Pilates verloor ik mijn overtollige kilo's en voelde ik me fitter en energieker. Deze bewegingsvorm vind ik zeer fijn en is een ideale afwisseling op mijn dagelijkse yogabeoefening en -lessen.

- Zen With Debby -

In 2020 richtte ik mijn eigen zaak "Zen With Debby" op, iets waarvan ik droomde eens ik mijn Yoga- en Pilates Teacher Trainings afrondde. Ik haal zoveel energie uit mijn lessen en ben dankbaar voor mijn huidige community. Hopelijk maak jij hier binnenkort ook deel van uit en kunnen we samen genieten van jouw ontspanningsmoment bij Zen With Debby!

Jouw reis naar zelfzorg begint bij Zen With Debby

Foto's

Wheel Pose

Diensten

Online Yoga
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Onze locatie

Zen With Debby


Oppemstraat 8 1861 Meise