YogaVé


Sluiskouter 39 9800 Deinze
0486 10 21 11 Klik om te bellen

Over YogaVé

Waarom is YogaVé de beste keuze voor u?

Ontspannen en op adem komen, of: relax & just breathe! Daar wil YogaVé voor staan! Bij YogaVé kunnen volwassenen en kinderen terecht voor een heerlijk relaxmoment. Volwassenen mogen zich verwachten aan een dynamische yogaflow gebaseerd op anusara yoga: een hatha yoga waarbij aandacht gaat naar je ademhaling en een correcte uitlijning. Je maakt verbinding met je innerlijke (veer)kracht en wandelt na een uurtje vol energie en heerlijk ontspannen weer buiten. Yoga voor kinderen en tieners brengt inspanning en ontspanning samen. Een ideale buitenschoolse activiteit weg van alle moetjes en prestatiedrang! Tijdens de kleuter- en kinderyoga maken kinderen op een speelse manier en aan de hand van aangepaste yogahoudingen kennis met ontspanning. Tijdens een les tieneryoga gaan we al iets dieper in op een echte yogabeleving: dynamische yogahoudingen worden afgewisseld met ademhalings- en ontspanningsoefeningen, meditatie en mindfulness. Tijdens de maandelijkse ouder-kindyoga maak je bewust tijd voor elkaar door samen op avontuur te gaan en te ontspannen. YogaVé komt ook als yogajuf naar scholen en geeft initiaties kinderyoga aan leerkrachten die yoga in de klas willen integreren.

Meer over YogaVé:

Yoga beleef je op én naast de mat. Dat is althans de overtuiging van YogaVé. Yoga stopt niet bij het uitvoeren van yogahoudingen. Yoga gaat deel uitmaken van je leven. Die visie tracht YogaVé ook mee te geven doorheen de lessen.

Wat kan YogaVé u bieden?

Yoga is voor iedereen: als je kunt ademen, kun je yoga doen! Bij YogaVé luisteren we naar je specifieke noden en eventuele beperkingen, houden we rekening met wat je wel of niet kan en staan we open voor voorstellen vanuit de groep. Graag eens een meer op yin yoga gebaseerde les? Dan zorgt YogaVé daarvoor!

Wie gingen u voor?

Groot en klein komen bij YogaVé yogales volgen. Het aanbod is dan ook ruim: - ochtendyoga voor volwassenen - avondyoga voor volwassenen - kleuteryoga - kinderyoga - tieneryoga - ouder-kindyoga - yoga op school - zwangerschapsyoga - baby-mamayoga - ... Op de hoogte blijven van alle recente weetjes en evenementen doe je via de website www.yogave.be en de Facebook-pagina van YogaVé: http://www.facebook.com/yogave.be. Inschrijven kan rechtstreeks door te mailen naar info@yogave.be. Welkom!

Diensten

Cursussen
Kinderyoga
Lessen
Meditatie
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat
Zwangerschapsyoga

Onze locatie

YogaVé


Sluiskouter 39 9800 Deinze
0486 10 21 11 Klik om te bellen