Yogastudio FeelEboom


Beerlegemsebaan 74 9630 Zwalm
+32468349082 Klik om te bellen

Over Yogastudio FeelEboom

Meer over Yogastudio FeelEboom:

FeelEBoom is een centrum voor het beoefenen van yoga en therapie vanuit de spirituele beschouwing. We begeleiden mensen in de zoektocht naar opportuniteiten om zichzelf te verbinden met de wereld om ons heen. Door het bewust omgaan met de innerlijke beleving versterken we de eigen plaats in de buitenwereld. Zo willen we een positieve levenshouding aanleren die openstaat voor de uitdagingen die we op ons pad tegenkomen. We zijn een kleine organisatie gevestigd in Beerlegem. Je kan bij ons Yogalessen volgen. We bieden ook vitaliseringsavonden en diverse workshops aan.

Yogalessen

Je zou je vanaf de ochtend tot de late namiddag vol energie willen voelen. Hoe kan je dat doen? Isoleer een moment voor jezelf en hou je bezig met je lichaam. Ik stel je houdingen en relaxatie voor, begeleid met een trage, diepe ademhaling. Is de houding te moeilijk kun je de positie aanpassen. Zo maken we de houding meer comfortabel, beter voor het lichaam en ontstaat er een betere doorstroming van energie. Je wordt geregenereerd.

Vitalisering

Zoek je naar iets dat zin geeft en het dagelijkse inspireert? Vitalisering is de sleutel. Het is een laagdrempelige therapie op basis van beweging. Door lichaamsbeweging en andere oefeningen gaan we voelen. We ontladen “zware” emoties en laden “lichte” energie op. De avond gaat door in een gemoedelijke sfeer zonder druk.

Foto's

Yogalerares Kristien Reynaert

Yogastudio FeelEboom in het kort

Diensten

Cursussen
Lessen
Meditatie
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Therapieën

Bewegingstherapie
Individuele gesprekstherapie

Onze locatie

Yogastudio FeelEboom


Beerlegemsebaan 74 9630 Zwalm
+32468349082 Klik om te bellen