Yogaschool Trikon - Veurne


Sint-Idesbaldusstraat 2 8630 Veurne
0499/38.69.03 Klik om te bellen

Over Yogaschool Trikon - Veurne

Yoga, beweging en bewustzijnsvorming

Aanbod wekelijkse yogalessen voor iedereen. Voor beginners en gevorderden. Je kan in principe ieder moment instappen want we werken met een 10-beurtenkaart. Proefles mogelijk.

Lessenaabod:

  • Woensdagvoormiddag van 8u45 tot 10u
  • Woensdagvoormiddag van 10u tot 11u15

Doorlopend uitgezonderd tijdens het schoolverlof of op feestdagen.

De yoga-oefeningen worden aangeboden als een actieve en boeiende leerschool voor het bewustzijn en het leven. De lessen verlopen heel ritmisch in een wisselspel tussen dynamische en statische oefeningen en yogahoudingen.

Tijdens de lessen leer je de verschillende samenhangen tussen bewustzijn, ademhaling, levenskrachten en lichaam heel praktisch kennen. Je leert de oefeningen vanuit concrete gedachten/voorstellingen vormgeven en je ontwikkelt nieuwe opbouwende gewaarwordingen.

De oefenwijze werkt versterkend op het bewustzijn met het denken, het voelen en de wil. Verder wordt de rug en de ademhaling geschoold. De rug, maar ook de benen worden stabiel, flexibel en spankrachtig. Tijdens de oefeningen leer je de adem beter kennen en vrijer toelaten. De oefenwijze werkt zeer heilzaam en opbouwend op het zenuwstelsel en de levenskrachten.

Lesgever: Rudy Vancoillie. Professioneel yogadocent sedert 1991 Opleiding bij Heinz Grill volgens het gedachtengoed van de 'Nieuwe yogawil'

Cursisten vinden de lessen leerrijk en aangenaam. Ze vinden de concrete uitleg en de thematische bedandering van de oefeningen een grote meerwaarde voor hun oefenpraktijk.

Yogaschool Trikon - Veurne in het kort

Diensten

Cursussen
Lessen
Online Yoga
Opleidingen
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga-opleidingen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Onze locatie

Yogaschool Trikon - Veurne


Sint-Idesbaldusstraat 2 8630 Veurne
0499/38.69.03 Klik om te bellen