Yogapower


Hoogstraat 51 8470 Gistel
0485032516 Klik om te bellen

Over Yogapower

Waarom is Yogapower de beste keuze voor jou?

Waar staat Yogapower voor? Yogapower staat voor de transformerende kracht die Yoga bezit. Als je regelmatig Yoga beoefent dan merk je dat je leven verandert in de richting die het dichts bij jouw hart ( je ware zelf ) past! Wie ben ik? Mijn naam is Jaimie en ik zie het als mijn missie om mensen te helpen in hun zoektocht naar geluk. Het is de rode draad in mijn leven waardoor ik dan ook in het bezit ben van de diploma's Orthopedagogie en Hatha Yoga Docente. Ik ben geboren met heupdysplasie. Lang heb ik met veel pijn te kampen gehad. Het was moeilijk omdat ik hield van bewegen. Tegen de tijd dat ik 25 was ging het niet meer om te wandelen, laat staan om te joggen. Yoga hield mij nog een beetje op de been en hield mij vooral mentaal sterk! Samen kunnen we groeien naar innerlijk geluk!

Meer over Yogapower:

We zijn constant in de overlevingsmodus om van hier naar daar te vliegen. Hierdoor is ons sympatisch systeem heel veel aan het werk ( vecht- of vlucht modus ) en zorgt voor stress. Constante stress heeft een negatief effect op ons lichaam en onze geest. Heel veel van onze klachten hebben we te danken aan deze stress, denk maar aan depressie en burn-out. Een gezonde levensstijl omvat een balans tussen het sympatisch en parasympatisch systeem ( rust- en verteringsmodus ) . Van hieruit kunnen we werken aan ons innerlijk geluk. Door regelmatig tijd te maken voor onszelf ( want dit is ons recht en wij verdienen dit ) en Hatha yoga te beoefenen kunnen we ons lichaam helen.

Wat kan Yogapower je bieden?

De voordelen van Hatha yoga Hatha yoga en onze lichaamssystemen: Hatha yoga werkt op ons autonoom zenuwstelsel

Hatha yoga voorkomt en verwijdert stress Hatha yoga optimaliseert de bloedcirculatie

Hatha yoga optimaliseert de bloedcirculatie naar de hersenen

Hatha yoga reguleert de bloeddruk

Hatha yoga werkt in op ons lymfestelsel, optimaliseert ontgifting van het lichaam

Hatha yoga werkt op ons ademhalingssysteem, optimaliseert de zuurstofvoorziening

Hatha yoga werkt in op ons metabolisme

Hatha yoga optimaliseert de werking van onze gewrichten, de soepele bewegingen zorgen voor een betere verdeling van het synoviaalvocht in de gewrichten

Hatha yoga optimaliseert de organen en klieren

Hatha yoga optimaliseert de zeven Chakras

Wie gingen je voor?

Yoga is echt voor iedereen! Door te luisteren naar uw vraag kan ik mij richten op uw noden. Jong of oud, sportief of minder mobiel,... laat maar horen! Samen groeien we naar uw geluk en gezondheid.

Foto's

impressie van yogapower

Yogapower in het kort

Diensten

Cursussen
Healing
Kinderyoga
Lessen
Meditatie
Mindfulness
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Relaxatietherapie

Onze locatie

Yogapower


Hoogstraat 51 8470 Gistel
0485032516 Klik om te bellen