YogAnanda


Rijgelstraat 22 3020 Veltem-Beisem
0474/682669 Klik om te bellen

Over YogAnanda

Waarom is YogAnanda de beste keuze voor jou?

YogAnanda is een warme, toegankelijke plaats waar yogatherapie, coaching en bewustzijn centraal staan. Een inspirerende plek waar jong en oud veilig los kunnen laten en opnieuw verbinding kunnen maken met zichzelf en hun innerlijke kracht.

Naast individuele yogabegeleiding kan je bij mij ook terecht voor life coaching. Afstemmen op jouw noden en wensen, is mijn kracht! Voor zowel psychische als fysieke klachten kan je bij mij terecht.

Vanuit een holistische benadering bekijk ik met jou je klachten en wat je wel wilt (kunnen) in jouw leven. Ik begeleid zowel kinderen als volwassenen.

Hoe ga ik te werk?

Eerder al coachte ik mensen met (chronische) klachten gaande van angsten, burn-out, rugproblemen, … tot personen met ALS en MS. Tijdens de coaching gebruik ik verschillende methoden en technieken. Deze vinden hun oorsprong binnen de cognitieve gedragstherapie, contextuele-en systeemtherapie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT, mindfullness), NLP, Live The Connection …

Ongewenste overtuigingen of patronen buigen we om naar overtuigingen die je wel dienen. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw klachten en bekijken we de aanpak en welk traject we samen doorlopen. We bespreken wat voor jou op dat moment nodig is. Sommige coachees zijn met 2 à 3 sessies geholpen, bij anderen is een intensiever traject wenselijk. Na elke sessie kan je met de technieken ook thuis zelf aan de slag. Een aanpak dus, helemaal op jouw maat!

Meer over YogAnanda:

'Leer luisteren naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet moet schreeuwen.’

Mijn missie is om kinderen, tieners en volwassenen te verbinden met hun (innerlijke) kracht. Om ruimte te creëren voor ontwikkeling en groei. Ik doe dit aan de hand van wekelijkse yogalessen, workshops en individuele begeleiding.

Wat kan YogAnanda je bieden?

Ontdek het uitgebreide aanbod van yogasessies en workshops voor bedrijven, scholen, kinderen, jongeren en volwassenen. Wekelijks zijn er verschillende yogalessen voor volwassenen voor alle niveaus én een lessenreeks kinder- en tieneryoga. Er worden ook workshops georganiseerd om te verdiepen rondom een bepaald thema en voor een specifieke doelgroep.

Ervaar de vele voordelen en de kracht van yoga. Je hoeft helemaal niet lenig te zijn of ervaring te hebben. Er is voor elk wat wils: zowel de actieve, uitdagende vorm als de rustige vorm. Iedereen is van harte welkom op de yogamat! YogAnanda is zoveel meer dan yoga(therapie) en coaching alleen.

Vanuit mijn opleidingen en jarenlange ervaringen vertrek ik steeds vanuit een holistische benadering op maat. Daarnaast biedt de nieuwe yoga-studio een aangename plek om zelf coaching te geven of (groeps)sessies te organiseren.

Wie gingen je voor?

YogAnanda is er voor kinderen, jongeren en volwassenen die open staan voor verandering en groei! Op een veilige en toch uitdagende manier werken we samen aan jouw klachten, problemen,... Zodat je jouw innerlijke kracht (opnieuw) ontdekt en het leven kan leiden dat jij wenst!

Getuigenissen van enkele cliënten:

"Ik ben zo dankbaar voor de therapie die ik heb gevolgd bij Sophie. Ze creëert een veilige setting om vrijuit te praten en te werken aan je problemen. Dankzij haar heb ik inzichten gekregen die echt levensnoodzakelijk waren. De technieken die ik heb aangeleerd bij haar helpen me nog dagelijks tijdens moeilijke momenten. Ik had nooit gedacht dat ik van die ongewenste patronen af zou komen, maar met Sophie haar ondersteuning is dit gelukt. Ik voel me eindelijk terug beter en heb het gevoel dat ik waardevol ben zoals ik ben. Mijn energie is terug en ik heb geen moeite meer om mijn grenzen aan te geven. De klachten waar ik jarenlang mee heb rondgelopen zijn weg. Ik voel me echt bevrijd! Mijn leven is geen strijd meer, integendeel eindelijk kan ik terug genieten van het leven. Yogatherapie bij Sophie is een echte aanrader!" - Kim, 36 jaar

Jarenlang had ik angst voor allerlei zaken. Ik had daarnaast ook nog eens rugklachten en piekerde mij suf over van alles. Ik ben na lang zoeken eindelijk bij Sophie terecht gekomen, op aanraden van een vriend van mij. Wauw, had ik dit maar eerder geweten. Als je ergens moet zijn voor psychische en/of fysieke klachten, dan is het toch bij Sophie hoor. Ik ben uiteindelijk 10 sessies bij haar geweest en ik ben niet alleen van mijn rugpijn af, vooral het verdwijnen van mijn angsten maken een wereld van verschil voor mij. Ze gebruikt verschillende technieken en die werken enorm goed voor mij. Als ik nog eens door een moeilijke periode in mijn leven ga, weet ik zeker waar ik moet zijn”. – Jeroen, 41 jaar

Ik ben met mijn zoontje bij Sophie geweest omdat hij te kampen had met enorme faalangst. Bij Sophie voelde hij zich meteen op zijn gemak. Ze ontdekte al snel dat hij hoogsensitief was. Op een fijne manier leerde ze hem hoe hij moest omgaan met zijn emoties en angsten. Hij is helemaal open gebloeid en zit eindelijk weer goed in zijn vel!” – Sam, mama van Sven, 8 jaar

YogAnanda in het kort

Diensten

Cursussen
Integrale coaching
Kinderyoga
Lessen
Meditatie
Mindfulness
Online Yoga
Proeflessen
Verhuur studio / zaal
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat
Yogatherapie
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Creatieve therapie
Individuele gesprekstherapie
Relaxatietherapie
Yoga therapie

Onze locatie

Logo YogAnanda

YogAnanda

YogAnanda


Rijgelstraat 22 3020 Veltem-Beisem
0474/682669 Klik om te bellen