Yogaflow


Van beethovenstraat 4 2800 Mechelen
0497536059 Klik om te bellen

Over Yogaflow

Na enkele jaren op verschillende locaties les te hebben gegeven, viel in mei 2012 de beslissing om een eigen yogastudio te beginnen. In hartje Mechelen (naast de Lamot) vonden we de perfecte locatie: Van Beethovenstraat 4 (2de verdieping). Yogaflow wil graag meer mensen kennis laten maken met yoga en zijn positieve invloed op het dagelijks leven.

Bij ons kan je zowel Vinyasa Flow Yoga, Ashtanga Yoga en Gentle Flow yogalessen volgen. Vinyasa Yoga en Ashtanga Yoga zijn een dynamische vorm van yoga waar verschillende houdingen elkaar afwisselen op het ritme van de adem en Gentle Flow Yoga is een rustige vorm van yoga (Hatha yoga) en bestaat voornamelijk uit statische houdingen en het beoefenen van verschillende ademhalingstechnieken, een evenwicht tussen inspanning en ontspanning staat hierbij centraal.

De lessen worden gegeven door gepassioneerde lesgevers die zelf veel tijd op hun yogamat doorbrengen en zich blijven verder verdiepen.

Het regelmatig beoefenen van yoga zorgt voor rust en harmonie in lichaam en geest. Iedereen heeft voordeel bij het beoefenen van yoga, ongeacht leeftijd, geslacht en conditie.

Diensten

Cursussen
Proeflessen
Workshops en arrangementen

Onze locatie

Logo Yogaflow

Yogaflow

Yogaflow


Van beethovenstraat 4 2800 Mechelen
0497536059 Klik om te bellen