Yogabeau


Dokter Willemsstraat 17/2 3500 Hasselt
0474600697 Klik om te bellen

Over Yogabeau

Waarom is Yogabeau de beste keuze voor jou?

Be your own kind of beautiful Bij yogabeau worden de lessen in kleine groep gegeven, de basis is hatha yoga, elke week is er een andere les, soms meer yin, dan weer wat meer yang, it’s all about balance. Reeds 5 jaar is yogabeau gekend en geliefd, jarenlange trouwe yogi’s die met veel plezier wekelijk op de mat samen komen, mijn yogabeau’kes zijn zowat familie! Yogabeau bevind zich in het centrum van stad Hasselt, en de meeste stadsbewoners vinden dus makkelijk hun weg te voet of per fiets. In de zomer zijn de lessen fijn buiten in een rustig parkje waarvan je de locatie ontvangt bij inschrijving.

Meer over Yogabeau:

Onmiddellijk na mijn opleiding als hatha yogadocente in 2014-‘15 heb ik yogabeau opgestart, een naam die staat voor innerlijke en uiterlijke schoonheid! Bewust hou ik de groepjes klein om meer persoonlijke aandacht te kunnen geven en natuurlijk voor de gezelligheid. In de voorbije jaren heb ik mijn eigen stijl gecreëerd in mijn lessen en leer ik nog steeds graag bij, sometimes a teacher always a student! In de toekomst zie ik yogabeau graag uitgroeien op de perfecte locatie met een uniek aanbod aan yoga en verzorgingen met KAMAayurveda, het neusje van de zalm in holistische huid- en haarverzorging!

Wat kan Yogabeau je bieden?

Bij yogabeau kan je dus niet enkel voor yogalessen terecht maar ook voor meditatie en holistische schoonheidsbehandelingen met topproducten van KAMAayurveda die uniek zijn in Limburg!! De spa’s van de beste hotels in de wereld werken met deze hoogkwalitatieve producten, en omdat ik enkel het beste wens voor yogabeau is mijn keuze dan ook naar KAMAayurveda gegaan! Wekelijkse lessen kan je terugvinden op de Facebookpagina yogabeau en voor een schoonheidsbehandeling maak je een afspraak op 0474600697

Wie gingen je voor?

Bewoners van het centrum van Hasselt, deelgemeenten en soms verder vinden hun weg naar yogabeau, omdat zij zoeken naar een korte afstand, kleine groepjes, en kwalitatieve lessen door een gecertificeerd docente. Met yogabeau gaat het om een totaalbeleving, van het moment dat je binnenkomt kom je tot rust en hetgeen je op de mat of de behandeltafel beleefd neem je mee als je vertrekt.

Diensten

Holistische schoonheidszorgen
Meditatie
Online Yoga
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Onze locatie

Yogabeau


Dokter Willemsstraat 17/2 3500 Hasselt
0474600697 Klik om te bellen