Yoga- &Pilateshuis orCHIdee


Koolmijnlaan 316 3550 Heusden-Zolder
0032477 815 733 Klik om te bellen

Over Yoga- &Pilateshuis orCHIdee

Je kan in 't Gezondheidshuis orCHIdee terecht voor wekelijkse yoga- en pilateslessen, maandelijkse yogaworkshops en privé- consulten.

De focus ligt op HELENDE YOGA. Als Lu Jong teacher (Tibetan Healing Yoga) en Kundalini Teacher (volgens Yogi Bhajan) laat ik je graag de helende effecten en transformaties zelf voelen via specifieke yogavormen die heel wat dieper werken, alsook erg transformerend kunnen zijn. Bij de Tibetaanse Helende Yoga leggen we de klemtoon voornamelijk op onze wervelzuil, die zeer belangrijk is om flexibel in het leven te staan en vreugde te laten stromen. Ik zie dagelijks mensen met seriueze rug- en bekkenklachten in mijn praktijk. Preventief en curatief kunnen deze oefeningen toegepast worden. Ook super bij revalidatie.

Kundalini Yoga, wordt niet voor niets de DIAMANT VAN DE YOGA genoemd, omdat we écht via verschillende tools, meditatie en krachtige ademhalingstechnieken diep aan onszelf gaan werken. De schoonheid zit gewoon IN ons, daar terug verbinding mee leren maken, leer je bij Kundalini Yoga. Als er iets verandert van BINNEN, verandert er ook iets BUITEN je en dan wordt het heel interessant. Yoga is VERBINDEN en dan heb ik het hier vooral over verbinden met JOUW kern, met jouw hartje. Yoga is niet enkel wat oefeningen doen op 'n matje, het is een manier van zeer bewust en verbonden in het leven te staan.

Ik geef mystiek Yoga, waarin 4 verschillende soorten vervat zijn, waaronder de Yoga van overvloed ook een unieke ervaring is met specifieke helende geluidselixirs bij iedere houding en in combinatie met taptechnieken op specifieke meridiaanpunten (EFT).

Dit is een yogavorm die je gewoon dient te voelen, te ervaren en te kijken wat het jou brengt.

Iedereen is WELKOM bij mij, er is geen voorkennis nodig.

Namasté,

Taran Nidhan Kaur

WIE NAAR BUITEN KIJKT, DIE ZOEKT, WIE NAAR BINNEN KIJKT, DIE VINDT

Foto's

Kundalini yoga, Lu jong, Yin yoga, deugdenyoga en Pilates

Yoga- &Pilateshuis orCHIdee in het kort

Diensten

Cursussen
Lessen
Meditatie
Opleidingen
Shiatsu
Workshops en arrangementen
Yogalessen

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Relaxatietherapie
Yoga therapie

Onze locatie

Yoga- &Pilateshuis orCHIdee


Koolmijnlaan 316 3550 Heusden-Zolder
0032477 815 733 Klik om te bellen