Yina


Beekstraatkouter 78 9031 Drongen
0484295675 Klik om te bellen

Over Yina

Wil je yoga als zachte of intensieve fitnesstraining als therapievorm, ethische levensstijl, als spirituele ervaring of - last but not least - als bron van ontspanning en plezier beoefenen? Er zijn veel manieren om yoga te benaderen en veel redenen om onmiddellijk met yoga te beginnen. Het is voor iedereen, kan overal, op elk moment en op elke leeftijd.

Yoga helpt ons zelf te verkennen en te leren kennen, om bewust naar ons "buikgevoel", onze intuïtie en ons lichaam te luisteren. Elke oefening of houding kan aangepast worden aan jouw specifieke noden. Het hele idee hierachter is dat je je eigen grenzen leert kennen: dat je jezelf dus niet in een bocht wringt die je lichaam misschien zelfs schade toebrengt. En die grenzen zijn voor ieder lichaam anders. Ook kunnen ze nog eens van dag tot dag verschillen voor hetzelfde lichaam. Eén ding moet je goed onthouden: je moet ten allen tijde mild zijn voor jezelf en je lichaam.

Yogastudio Yina is een kleine, gezellige yoga studio in Drongen / Gent. In deze yogastudio staan (lichaams)bewustzijn, ontspanning, kleine groepen en persoonlijke aandacht centraal.

Zo maken we yoga leuk en effectief voor iedereen!

Foto's

Yina in het kort

Diensten

Cursussen
Lessen
Meditatie
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Artikelen

Hatha Yoga

Wil je yoga als zachte of intensieve fitnesstraining als therapievorm, ethische levensstijl, als spirituele ervaring of - last but not least - als bron van ontspanning en plezier beoefenen? Er zijn v

Kinderyoga

Onze kinderen moeten steeds meer met stress kunnen omgaan. Ze moeten presteren op school, tijdens het sporten en bij uitvoeren van andere hobby's. Er is vaak geen ruimte meer om kind te zijn, te spele

Onze locatie

Yina


Beekstraatkouter 78 9031 Drongen
0484295675 Klik om te bellen