True Balance


Blaarstraat, 125/2 125/2 3700 Tongeren
+32474889043 Klik om te bellen

Over True Balance

Bij Raja/ Mindful Yoga ligt het accent op een integratie van lichaam, aandacht en ademhaling. Deze yogavorm is daardoor zeer toegankelijk voor iedereen.

Elke les is er ruimte voorzien om te verstillen, om naar binnen te keren via mediatie. 

De feedback die mensen geven over de les is dat ze tot rust komen, mentaal en fysiek en daardoor verstillen en o.a. beter slaap kunnen vatten.

De lessen vinden plaats in Tongeren, zowel bij de groepspraktijk van Coranima als bij True Balance zelf en dit zowel op maandagavond en dinsdagavond van 18.45-20.00 en 20.15-21.30. Ook op zondag kan je terecht voor Yogales en dit van 10.45-12.00.De kostprijs bedraagt 10€ voor een indivuele les en 8€  per les indien je voor de reeks inschrijft, varieert van het aantal weken.

Yoga is een manier van leven en daar sta ik voor. Naast het geven van Yogales, ben ik ook slaapcoach en begeleid ik mensen die inslaap-ofdoorslaapproblemen ervaren.  Ik gebruik hiervoor zowel de cognitieve therapie als relaxatie-oefeningen en ook bekijk samen met jou je levensstijl. Dit doe ik dan via de Ayurveda die gericht is om je levensstijl aan te passen zodat je je beter kan managen in deze stresserende samenleving.

Ik heb een bijzondere voeling met mensen die een burn-out hebben gezien ik zelf ervaringsdeskundige ben op dit vlak en vertrekkende vanuit jouw behoefte gaan we samen de weg bewandelen om jou te begeleiden op zowel mentaal als fysiek vlak. Mijn praktijk ligt in de Blaarstraat 125/2, 3700 Tongeren

Voor bedrijven geef ik ook stressmanagement en werk ik ook rond communicatie en dit vanuit het gedachtengoed van Marshall Rosenberg die de geweldloze communicatie heeft ontwikkeld.

U kan me bereiken via ellen@true-balance.be of 0474/88 90 43. U kan ook een kijkje nemen op mijn website www.true-balance.be

Yogische groet

Ellen Smets

Erkende yogadocent door de Yogafederatie/ Europese Yoga-unie en Ayurvedische therapeut, maatschappelijk assistente en criminologe

Foto's

True Balance in het kort

Diensten

Cursussen
Meditatie
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Therapieën

Ayurvedisch voedingsconsulente
Individuele gesprekstherapie

Onze locatie

Logo True Balance

True Balance

True Balance


Blaarstraat, 125/2 125/2 3700 Tongeren
+32474889043 Klik om te bellen