The Monkey Tree


Hugo Verrieststraat 92 8800 Roeselare
0497708514 Klik om te bellen

Over The Monkey Tree

Yogastudio The Monkey Tree biedt verschillende yogastijlen aan, allemaal gebaseerd op hatha yoga. Kies de stijl die jou het meest ligt of waar je op dat moment het meest behoefte aan hebt.

Bij restorative yoga wordt er vooral gefocust op meditatie, relaxatie en ademhaling. Dit is een heel rustige stijl, goed voor mensen die fysieke ongemakken hebben of heel erg nood hebben aan ontstressen.

Mindful yoga combineert houdingen die we langer aanhouden, in verbinding met je ademhaling en focuspunten.

Bij de yogaflow zetten we de houdingen achter elkaar en voeren we ze uit op het ritme van je ademhaling. Deze stijl is fysiek iets intensiever.

Tijdens de sessies kinderyoga gaan we op avontuur. Aan de hand van een verhaal, een lied, een tekening, … experimenteren we met ons lichaam en gebruiken we onze fantasie. Er is aandacht voor creativiteit, plezier maken, ontspannen,…

 De kinderen krijgen de ruimte om de sessies op hun eigen manier te beleven. De ene keer zijn we heel actief, de andere keer gaat het er rustiger aan toe. We nemen de tijd om te vertellen over dingen die ons bezighouden: dingen die ons blij en minder blij maken. Ons hoofddoel is dat de kinderen ontspannen en blij terug naar huis gaan.'

Maandelijks plannen we op zondag een workshop binnen een bepaald thema.

Volg ons op facebook of bezoek de website! 

Diensten

Cursussen
Integrale coaching
Lessen
Meditatie
Opleidingen
Workshops en arrangementen
Yoga-opleidingen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Onze locatie

The Monkey Tree


Hugo Verrieststraat 92 8800 Roeselare
0497708514 Klik om te bellen