Sattva VZW


Berkelheide, 30 30 2290 Vorselaar
+31473516405 Klik om te bellen

Over Sattva VZW

Waarom is Sattva VZW de beste keuze voor u?

Bij Sattva VZW werken we heel gericht naar de mensen toe; er zijn kleine groepen voor de wekelijkse lessen, en we maken tijd voor individuele lessen met mensen met specifieke problemen. Elk van ons heeft ervaring als therapeut en heeft een eigen specialisatie: we werken met Autisme - spectrum, revalidatie na ongeval, operatie of kanker, CVS, Fybromyalgie, Burnout, depressie en angsten,... We proberen met onze vorm van Yoga mensen opnieuw in balans te brengen en voeling te laten krijgen met hun lichaam.

Meer over Sattva VZW:

Wij zijn gepassioneerde lesgeefsters die door middel van Yoga het beste uit onze mensen proberen te halen, zodat zij versteld staan tot wat ze in staat blijken te zijn. Dit gaat op therapeutische wijze, maar ook met dagdagelijkse Hatha Yoga alsook de intensievere Yogalates. Wij willen in onze omgeving zoveel mogelijk mensen beroeren en laten voelen tot wat Yoga in staat is.

Wat kan Sattva VZW u bieden?

Wij geven les in Vorselaar, Poederlee, Herentals, Beerse en Turnhout. Wij bieden elke dag wel ergens een wekelijkse les aan, te vinden op onze site Shiyopa.be. Sporten kan in de lessen Yogalates of Pilates, ontspannen komt in de lessen Hatha Yoga. Persoonlijke aanpak is waar we in uitblinken, bij ons geen massa, maar kwaliteit en tevreden mensen die jaren blijven terugkomen.

Wie gingen u voor?

Revalideren van kanker door Yoga geeft terug kracht die van binnen uit komt. Burnout en Yoga brengt inzicht, geduld en veerkracht. Yoga brengt autisme tot rust, of toch voor een uurtje, en leert mensen met Autisme(spectrum) ontspannen zonder stress of druk. De individuele lessen geven mensen de kans om op hun eigen ritme te herstellen en tegelijk een nieuw ritme te bepalen waar ze zich beter bij voelen.

Foto's

Sattva VZW in het kort

Diensten

Cursussen
Lessen
Shiatsu
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Yoga binnen je grenzen

Onze locatie

Sattva VZW


Berkelheide, 30 30 2290 Vorselaar
+31473516405 Klik om te bellen