Relaxatietherapie Florence


Machelenbinnenweg 93 9800 Deinze
+32496491613 Klik om te bellen

Over Relaxatietherapie Florence

Waarom is Relaxatietherapie Florence de beste keuze voor u?

Bij Relaxatietherapie Florence ervaar je yoga als één geheel: niet enkel houdingen maar ook talrijke meditaties, mindfulnessoefeningen, relaxatietechnieken, drukpuntmassage bij jezelf... komen uitgebreid aan bod. We werken met kleine groepjes bij de yogareeksen en een persoonlijke aanpak is essentieel. Tijdens de zomermaanden geeft Florence openlucht yogalessen wat een groot succes is en ze is de drijvende kracht achter de Internationale Yogadag in Deinze ieder jaar op 21 juni. Daarnaast geeft Florence minstens 2x per jaar een Yoga Relax Weekend in de Belgische Ardennen.

Meer over Relaxatietherapie Florence:

Bij Relaxatietherapie Florence is het doel ontspanning van lichaam & geest op langere termijn. Het holistisch mensbeeld staat hierbij centraal en Florence kijkt dieper dan de oppervlakkige stressgerelateerde klachten.

Wat kan Relaxatietherapie Florence u bieden?

CHAKRA YOGA Een yogavorm waarbij we ons verbinden met het energetische lichaam. Het brengt rust, balans en evenwicht in lichaam en geest. Na deze 10 lessen weet je goed wat chakra’s zijn en hoe je ze gezond kunt houden. In deze lessen leer je veel meer dan enkel yogahoudingen: handige tips, zelfmassagetechnieken, kleurtherapie & talrijke meditaties. MINDFULNESS YOGA Deze vorm is een combinatie van ontspannende yogahoudingen en relaxatietechnieken voornamelijk uit de Mindfulness. De vele wetenschappelijke onderzoeken die de laatste jaren zijn uitgevoerd hebben aangetoond dat Mindfulness een zeer goede invloed heeft op zowel lichaam als geest én werkt zowel preventief als genezend bij onze maatschappelijke ziekten (burn-out, depressie, spanningspijnen…) . In deze lessen leer ik jullie de basisprincipes van mindfulness en meditatie aangevuld met bewegingen die het lichaam aanzetten tot ontspanning. Een uniek programma met tips en oefeningen die je de rest van jouw leven kunt verder gebruiken om jezelf te wapenen tegen stress en spanningen. YOGA RELAX WEEKEND: Helemaal tot rust komen in de Belgische Ardennen in een prachtige B&B met een All-Inclusive arrangement aangevuld met yogalessen, (wandel)meditaties, energetisch opladen, relaxatieworkshops... Een aanrader!

Wie gingen u voor?

Personen die bij Relaxatietherapie Florence komen, mogen rekenen op een persoonlijke aanpak. Is het nu voor een eenmalige massage,voor verschillende sessies intensieve relaxatietherapie of als deelnemer aan een yogales, iedereen krijgt een persoonlijke behandeling.

Relaxatietherapie Florence in het kort

Diensten

Meditatie
Workshops en arrangementen
Yogalessen

Therapieën

Relaxatietherapie & Stresscoaching

Onze locatie

Relaxatietherapie Florence


Machelenbinnenweg 93 9800 Deinze
+32496491613 Klik om te bellen