Puur Zijn


Tempeliersstraat, 10 10 8570 Anzegem

Over Puur Zijn

Waarom is Puur Zijn de beste keuze voor jou?

We don't use the body to get into the pose, we use the pose to get into the body ! Kies er bewust voor om terug te leren luisteren naar jouw lichaam, om zo het ware potentieel dat daar zit te bevrijden en keer terug naar een staat van "PUUR ZIJN" :-)

Meer over Puur Zijn:

Mijn passie om mensen terug te leren voelen is de drijvende kracht achter mijn bedrijf en in alles wat ik doe. Ik volg mijn intuïtie en geniet van het pad dat ik bewandel. Mijn zielsmissie uit zich in elk nieuw concept dat ik met enthousiasme ontwikkel. De weg ligt open en de mogelijkheden eindeloos.

Wat kan Puur Zijn je bieden?

Via yoga, bodywork en Touch of Matrix bied ik jou ondersteuning om steeds meer lichaamsbewustzijn te cultiveren. Zowel groepslessen als individuele begeleiding, zowel wekelijkse lessen als dagworkshops en weekendworkshops en als kers op de taart onze unieke life changing 5-daagse retreats in Andalusië. Voor elk wat wils dus!

Wie gingen je voor?

Dit is wat klanten zeggen: "Julie is a lovely Yin Yoga teacher. The retreat in Andalusia was amazing. Such attention to detail and Julie was genuinely keen to make sure that we had a great experience on every level. I came back refreshed and uplifted. I'm really looking forward to going back next year. Thank you Julie." "De yoga lessen bij Julie zijn gewoon top. Haar warme, rustige uitstraling zorgt ervoor dat je vanaf de eerste minuut kan relaxen en tot rust komen. Haar persoonlijke aanpak maakt dat elke les echt als me-time aanvoelt en ongelooflijk veel energie geeft. "Elk moment met Julie is vol warmte, liefdevolle aandacht en een gevoel van totale rust. Ze straalt, is enorm gefocust, gedreven en ademt Yin-yoga " "Julie, werkt met hart en ziel. Het is een zachte persoonlijkheid met een mooie ziel."

Foto's

Puur Zijn in het kort

Diensten

Healing
Meditatie
Proeflessen
Touch of Matrix
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Therapieën

Coaching traject

Onze locatie

Puur Zijn


Tempeliersstraat, 10 10 8570 Anzegem