PLOOY Yoga Studio


Dr. Willemsstraat 19 3500 Hasselt
0477585618 Klik om te bellen

Over PLOOY Yoga Studio

Waarom is PLOOY Yoga Studio de beste keuze voor jou?

Wil je je prettiger voelen in je lichaam? Zoek je meer rust in je hoofd of een leuke manier om te revalideren? Wil je je ontwikkelen op mentaal, fysiek of spiritueel vlak? Wij zijn er om je te begeleiden, individueel of in groep, maar altijd persoonlijk want voor ons ben jij uniek! Voel je van harte welkom!

Meer over PLOOY Yoga Studio:

Wanneer je je fysiek niet goed voelt is het moeilijk om mentale rust en kracht te vinden en vice versa. Wij streven er in onze aanpak naar, jou datgene te bieden wat jij nodig hebt om deze balans te herstellen of vast te houden in deze intense tijd. Want “stress” – van welke aard dan ook – hebben we allemaal wel eens. Yoga doen dus, niet omwille van de yoga, maar om meer uit het leven te kunnen halen. Elke dag. We zien yoga niet enkel als het doen van yoga-houdingen, maar in al z’n facetten. Een holistische aanpak die voor iedereen werkt.

Wat kan PLOOY Yoga Studio je bieden?

We hebben ruime openingsuren en bieden 7 dagen per week lessen aan in verschillende stijlen en lesvormen. Op weekdagen is er 's morgens tussen 6u en 10u individuele begeleiding. 3 maal per week is er een groepsles om 10u30 en er zijn elke avond 1 of 2 lessen. In het weekend is er groepsles in de voormiddag. Privé lessen zijn steeds op afspraak en buiten de vaste lestijden. Na aanmelding via onze website kan je gebruik maken van een gratis eerste les.

Wie gingen je voor?

Onze yogastudio is een thuishaven voor zowel de absolute beginner alsook de meer ervaren yogabeoefenaar, fysieke mogelijkheden en leeftijd spelen geen rol, we zoeken graag samen naar de juiste aanpak voor jou!

Diensten

Cursussen
Kinderyoga
Lessen
Massages & Reiki
Meditatie
Mindfulness
Online Yoga
Opleidingen
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yoga-opleidingen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat
Yogatherapie
Zwangerschapsyoga

Onze locatie

Logo PLOOY Yoga Studio

PLOOY Yoga Studio

PLOOY Yoga Studio


Dr. Willemsstraat 19 3500 Hasselt
0477585618 Klik om te bellen