Nina Wopkje


Kleine Gentstraat 31A 9051 Sint-Denijs-Westrem
0495 66 06 44 Klik om te bellen

Over Nina Wopkje

Als Energetisch Life Coach werk ik met body, mind, het emotionele lichaam en het onderbewuste. Het doel van de coaching is om die verschillende elementen (terug) op 1 lijn te brengen, zodat de energie weer kan stromen op alle vlakken.

Ik begeleid mensen met spanning en stress, alsook mensen die op het pad zijn van zelfontwikkeling, zingeving en persoonlijke groei.


Ik werk met mensen van alle leeftijden. Meestal individueel, soms in kleine groep. Het doel van de begeleiding is om je weer volledig te laten leven op een natuurlijke manier, vol energie!

Ik combineer klassieke coachingsvormen met lichaamsgerichte technieken zoals Kundalini activatie, Reiki, Access BARS en Access Bodyprocessen (energetische ontspanningsbehandelingen).

Ik gebruik verder NLP, EFT (Emotional Freedom Techniques), TRE (Tension & Trauma Release Exercises), hartcoherentie, systemisch coachen en orthomoleculaire voeding en lifestyle in mijn coachingsessies. Zo raken we met losse sessies of een op maat samengesteld pakket die aspecten aan die in beweging kunnen komen, om zo de stroom van levensenergie weer op gang te brengen en uit te balanceren.


Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om mij te contacteren!

Foto's

Nina Wopkje in het kort

Diensten

Cursussen
Healing
Integrale coaching
Kinderyoga
Lessen
Massages & Reiki
Meditatie
Online Yoga
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat
Yogatherapie
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Relatietherapie
Relaxatietherapie
Yoga therapie

Certificeringen

zie mijn profiel op vind-een-coach.be/coach/nina-bosch-destelbergen.html

Onze locatie

Nina Wopkje


Kleine Gentstraat 31A 9051 Sint-Denijs-Westrem
0495 66 06 44 Klik om te bellen