Neshama


Joris van Oostenrijkstraat 44 3500 Hasselt
0489 95 68 47 Klik om te bellen

Over Neshama

Waarom is Neshama de beste keuze voor jou?

Hoe wil je evolueren? We nodigen iedereen die onze studio binnenstapt uit om na te denken over de mogelijkheid om te evolueren door middel van onze diverse programma's en lessen. Neshama ziet persoonlijke ontwikkeling als een centraal werkpunt, zodat studenten zich gesterkt voelen. We gebruiken meditatie, ademhalingsoefeningen, fysieke beweging en ontspanningstechnieken om het fysieke en mentale welzijn te ondersteunen. We werken individueel en met kleine groepjes. Ook in de groepslessen wordt iedereen persoonlijk begeleid. Zo kan je er zeker van zijn dat wat je doet ook goed is voor je lichaam.

Meer over Neshama:

Mensen hebben veel redenen om te beginnen met yoga, variërend van de fysieke toe de emotionele of spirituele motivatie. We denken dat elke reden goed is. Onze verschillende lesstijlen geven jou de mogelijkheid om yoga na te streven volgens je eigen voorkeuren, fysieke staat en temperament. Of je nu naar Neshama komt om een sportblessure, een chronische aandoening, werkstress of gewoon voor iets nieuws aan te pakken, je krijgt de kans om op jouw voorwaarden voor jezelf te zorgen. Onze creatieve programmering stelt elke student in staat om zijn eigen elementen van oefenen te kiezen. Ongeacht uw fitnessachtergrond, zult u zich tijdens deze lessen op uw gemak en zelfverzekerd voelen.

Wat kan Neshama je bieden?

Elke docente heeft haar eigen focus en specialisatie:

- Julie: Alignment, Yin, Budokon, Ayurveda, Women's Health - Sarah: Meditatie, Mindfulness, Restorative Yoga, Yin, Pranayama

- Barbara: Hatha Yoga, Yoga Flow, Coaching, Reiki

Ook werken we vaak samen met gastdocenten en andere therapeuten. Onze partners onderschrijven de waarden waarin we geloven, namelijk een diversiteit van competenties in een holistische benadering.

Wie gingen je voor?

Ons team zet zich in om een veilige en gastvrije ruimte te bieden aan alle mensen, ongeacht ras, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, beroep, nationaliteit, handicap of religie.

Foto's

Neshama - group

Neshama in het kort

Diensten

Cursussen
Massages & Reiki
Meditatie
Mindfulness
Online Yoga
Workshops en arrangementen
Yoga-opleidingen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat
Yogatherapie
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Yoga therapie

Onze locatie

Neshama


Joris van Oostenrijkstraat 44 3500 Hasselt
0489 95 68 47 Klik om te bellen