My Flow


Verbindingstraat 2 2470 Retie
014730102 Klik om te bellen

Over My Flow

Waarom is My Flow de beste keuze voor jou?

Join My Flow to find your own! Rust, balans en plezier daar hebben we allemaal behoefte aan. Verbinden, dat is waar het bij Yoga om gaat. Door het verbinden van je lichaam, geest en gedachten haal ik tijdens mijn yoga lessen het beste uit mezelf én anderen om zo ontspannen de dag voort te zetten. Met My Flow streef ik er naar je te helpen om de juiste balans in je dagelijks leven te vinden. Ik geef onder andere Yogalessen, verkoop Yoga Accessoires en organiseer leuke Yoga Events! Persoonlijke aandacht tijdens mijn lessen, ieder individu is anders, dat vindt ik het belangrijkste!

Meer over My Flow:

Met My Flow streef ik er naar de persoonlijke (fysieke en/of mentale) groei van mezelf én anderen te ontwikkelen en verbeteren om een gezonde balans te vinden in het drukke leven en meer plezier aan dagelijkse activiteiten beleven.

Wat kan My Flow je bieden?

Ik geef yoga lessen in Retie, in kleine groepen (momenteel online), privé lessen of aan bedrijven/scholen en de regio tussen Turnhout en Eindhoven. Mijn persoonlijke aanpak maakt het verschil, waarbij veel aandacht is voor de individuen in mijn les. Ik kies ook heel bewust waar ik wel, of eventueel ook geen, les geef. In de selectie van de yoga accessoires die ik verkoop vind ik het belangrijk om rekening te houden met de herkomst van het product en ken ik het liefste de persoon / het verhaal achter het ontstaan van de producten. Dit om er voor te zorgen dat ik unieke producten op de markt kan brengen die echt een toegevoegde waarde bieden aan onze (yoga) life style.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten variëren in de leeftijd van 16 tot 88 jaar. Ik vind dit ook belangrijk om uit te stralen, dat Yoga toegankelijk is voor IEDEREEN. Ongeacht je achtergrond, geslacht, beroep, leeftijd, etc. Iedereen die kan ademen, kan yoga doen. Mijn klanten ervaren mijn lessen als fysiek versterkend en/of rustgevend en kalmerend en zijn een energiebron voor de rest van de dag. De producten die ik aanbied geven de nodige ondersteuning voor welke diegene nodig heeft.

Diensten

Lessen
Mindfulness
Online Yoga
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Onze locatie

My Flow


Verbindingstraat 2 2470 Retie
014730102 Klik om te bellen