Moving Magic


Holsbeeksesteenweg 80 3010 Kessel-Lo
0499221684 Klik om te bellen

Over Moving Magic

Waarom is Moving Magic de beste keuze voor jou?

Moving Magic is een creatieve praktijk voor meisjes en vrouwen. Je kan er zachte yoga volgen, en meditatief creatieve sessies, ook therapie. Daarnaast is er een aanbod zelfverdediging voor vrouwen en specifieke creatieve groeigroepen.

Meer over Moving Magic:

Moving Magic staat voor heling en diep contact met wie je werkelijk bent. Heling van je lichaam, van je vrouwelijkheid. Om voluit in je eigen unieke kracht te gaan staan en te stralen. Ik werk enkel met kleine groepen om de veiligheid te garanderen en om in te kunnen gaan op individuele behoeftes en vragen.

Wat kan Moving Magic je bieden?

* Zachte yoga is thuiskomen in je lichaam... en met hernieuwde energie weer naar huis gaan achteraf. Zwangerschapsyoga om de zwangerschap bewust te beleven en met zelfvertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. * Meditatief creatieve sessies geven je de kans om helemaal in het moment te komen en met je stroom mee te gaan, het plezier van het scheppen en creatief bezig zijn [opnieuw] ontdekken, vergeten aspecten van jezelf herinneren, expressie te geven aan wat in je leeft - om meer natuurlijk en intuïtief in het leven te staan. * Zelfverdediging voor vrouwen helpt om je vrouwelijke kracht nog meer fysiek te verankeren. * Bij creatieve therapie bevrijd je jezelf van emoties en trauma door er op creatieve wijze en in het bijzijn van mijn liefdevolle aanwezigheid uitdrukking aan te geven.

Wie gingen je voor?

Mensen raken ontroerd door mijn stem en mijn aanwezigheid. Ze waarderen mijn unieke aanpak en het feit dat ik werk in kleine groepen. Met name dat ik het programma afstem op wat de deelnemers wensen of nodig hebben.

Foto's

Moving Magic in het kort

Diensten

Cursussen
Meditatie
Mindfulness
Proeflessen
Yogalessen
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Creatieve therapie
Individuele gesprekstherapie