Moving Magic


Holsbeeksesteenweg 80 3010 Kessel-Lo
0499 22 16 84 Klik om te bellen

Over Moving Magic

Waarom is Moving Magic de beste keuze voor jou?

Moving Magic is een groeipraktijk voor meisjes en vrouwen. Je kan er zachte yoga volgen, creatieve en lichaamsgerichte sessies en therapie. Daarnaast is er een aanbod kracht en weerbaarheid voor vrouwen en specifieke creatieve groeigroepen rond eetstoornissen en rond vrouw-zijn.

Meer over Moving Magic:

Moving Magic nodigt je uit om dieper in contact te komen met wie je werkelijk bent. Creatieve therapie, yoga en lichaamsgerichte trajecten helpen je vrede sluiten met je lichaam, je gevoelens, je gedachten. Zo kan je voluit in je eigen unieke kracht gaan staan en stralen. Bij Moving Magic kan je rekenen op een persoonlijke aanpak, de groepen blijven altijd klein.

Wat kan Moving Magic je bieden?

* Zachte yoga is thuiskomen in je lichaam... en met hernieuwde energie weer naar huis gaan achteraf. Zwangerschapsyoga om de zwangerschap bewust te beleven en met zelfvertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. * Creatief met eetstoornissen is creatieve groepstherapie voor wie worstelt met eten. * Kracht en weerbaarheid voor vrouwen helpt om je assertiviteit aan te wakkeren en je vrouwelijke kracht nog meer fysiek te verankeren. * Bij creatieve therapie bevrijd je jezelf van emoties en trauma door er op creatieve wijze en in zorgzame begeleiding uitdrukking aan te geven.

Wie gingen je voor?

Deelnemers waarderen mijn unieke aanpak en het feit dat ik werk in kleine groepen. Met name dat ik het programma afstem op wat de deelnemers wensen of nodig hebben. Mijn liefdevolle aanwezigheid schept een veiligheid en gedragenheid.

Foto's

Moving Magic in het kort

Diensten

Cursussen
Meditatie
Mindfulness
Proeflessen
Yogalessen
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Creatieve therapie
Individuele gesprekstherapie

Onze locatie

Logo Moving Magic

Moving Magic

Moving Magic


Holsbeeksesteenweg 80 3010 Kessel-Lo
0499 22 16 84 Klik om te bellen