Moving Magic


Holsbeeksesteenweg 80 3010 Kessel-Lo
0499 22 16 84 Klik om te bellen

Over Moving Magic

Moving Magic - groeipraktijk voor vrouwen

Moving Magic is een groeipraktijk voor meisjes en vrouwen. In het bijzonder richt ik mij op yoga, zwangerschapsyoga en creatieve & lichaamsgerichte vrouwenkracht workshops. Ik ben opgeleid als yogadocente en creatief & lichaamsgericht therapeute. Daarnaast specialiseer ik me in assertiviteit, weerbaarheid en zelfverdediging.

Aanbod bij Moving Magic

Tijdens de sessies hier nodig ik je uit om dieper in contact te komen met wie je werkelijk bent. Creatieve therapie, yoga en lichaamsgerichte trajecten helpen je dieper te zakken in je lichaam, en bewuster om te gaan met gevoelens, gedachten en gedragingen.

In het bijzonder specialiseer ik me in de kracht van vrouw zijn, zowel de zachte vrouwenkracht van overgave, intuitie en hartsenergie, de kracht van de cyclische natuur, alsook de vurige, daadkrachtige, grenzenstellende vrouwenenergie. Bij Moving Magic kan je rekenen op een persoonlijke aanpak, de groepen blijven altijd klein.

Wat kan Moving Magic je bieden?

* Zachte yoga is thuiskomen in je lichaam... en met hernieuwde energie weer naar huis gaan achteraf. Meer ruimte, meer ontspanning, dichter bij jezelf. Als je zwanger bent is het een ideale gelegenheid om tijd voor jezelf te nemen, te vertragen en van daaruit je lichaam op een afgestemde manier te bewegen en rekken zodat je de zwangerschap nog positiever kan beleven.

* Vrouwenkracht groeigroep is een creatief traject om je vrouw-zijn te onderzoeken op allerlei manieren. Het is een uniek traject dat je dichter brengt bij wie je werkelijk bent, en dat je zelfwaarde en zelfliefde een boost geeft.

* Zelfverdediging voor vrouwen: dit is een training waarin we zowel fysieke technieken aanleren voor als je ongewenst wordt benaderd, alsook werken aan de basis mindset, lichaamstaal, stemgebruik om assertiever voor de dag te komen en je grenzen duidelijk aan te geven.

* Ik geef ook individuele sessies creatieve therapie. In deze therapiesessies gaan we in op de thema's die voor jou aan de orde zijn en werken we met creatieve expressie om zo nieuwe perspectieven te krijgen, en moeilijkheden of blokkades op te lossen of los te maken.

Uit liefde voor jezelf

Foto's

Moving Magic

Moving Magic in het kort

Diensten

Cursussen
Meditatie
Mindfulness
Proeflessen
Yogalessen
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Creatieve therapie
Individuele gesprekstherapie

Team

Onze locatie

Logo Moving Magic

Moving Magic

Moving Magic


Holsbeeksesteenweg 80 3010 Kessel-Lo
0499 22 16 84 Klik om te bellen