Momma Yeti


Sasput-voogdijstraat 89 3500 Hasselt
0499 08 25 67 Klik om te bellen

Over Momma Yeti

Zwangerschapsyoga, Doula en draagconsulent

Hallo,

Ik ben Elien en eigenaar van Momma yeti. Momma yeti ontstond na de geboorte van onze zoon Ronin. 

Yoga was 1 van de elementen die me bewustheid bracht binnen mijn zwangerschap. Niet lang na de geboorte van Ronin startte ik dan ook mijn pad als yoga teacher. In 2019 startte ik mijn teacher training en in 2021 ging ik me verdiepen in zwangerschapyoga. 

Ondertussen had ik ook een opleiding tot Doula en draagconsulent gestart. 

In juni 2021 waagde ik de stap en startte ik Momma yeti op. Om ouders te helpen bewust en vol liefde en kracht hun zwangerschap en bevalling te beleven en hun kindje een gedragen start te geven. 

Zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam extra zorg en aandacht nodig om het nieuwe leven dat in je groeit te voeden én om jezelf energiek en ontspannen te blijven voelen.

Zwangerschapsyoga biedt de combinatie aan van yoga, ademhalings en meditatie oefeningen om je fysieke en mentaal voor te bereiden op de geboorte van jullie kindje. Het vertrek vanuit de het zwanger lichaam en de behoeften die je dan ervaart. Je creëert bewustzijn binnen je lichaam en leert te luisteren naar jou persoonlijke noden. 

Dit geeft jou de mogelijkheid om de bevalling op een bewuste, liefdevolle manier te ervaren. Ook je baby geniet mee van de ontspanning, rust en het contact dat je creëert tijdens de lessen. 

Via een combinatie van Kundalini en Yin yoga neem ik jullie mee naar een balans tussen kracht en ontspanning tijdens de lessen. Ademhaling is een belangrijk deel van de practice. Je leert ademhalingstechnieken om te om te ontspannen, in je lichaam te zakken en los te laten. Zo kan je tijdens je bevalling je overgeven aan de stroom van het leven. De oerkracht die in ons schuilt. 

Tijdens de laatste les is je geboortepartner ook welkom. Samen gaan we dan na de partner yoga aan de slag met hands on technieken. Deze kan je partner gebruiken om je te ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling.

Voor wie?
Voor alle zwangere vrouwen! Pril zwanger of al verder in de zwangerschap, welkom! Geen voorkennis nodig. 

Waar? 

Maandagavond van 19u -20u30

Maison Florida: monke-temple

Visserstraat 3, 3500 Hasselt

Belly cirkel

Een Belly cirkel is een vrouwecirkel speciaal voor zwangere vrouwen. Samen met andere doula's uit de buurt werd deze cirkel opgericht. Tijdens de cirkel kan je ervaringen en informatie dlen. Door het delen met een groep vrouwen sta je er niet alleen voor en wordt je gedragen door een cirkel van vrouwen.

Bewust vol liefde bevallen

Foto's

Bewust zwanger

Diensten

Cursussen
Zwangerschapsyoga

Onze locatie

Momma Yeti


Sasput-voogdijstraat 89 3500 Hasselt
0499 08 25 67 Klik om te bellen