Me Time Studio


Passendaalsestraat 4 8890 Moorslede

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd (Max 8lln)
Ecologisch lesmateriaal inbegrepen, niets nodig
Authentieke lessen, steeds met thema en theetje

Over Me Time Studio

In een wereld boordevol prikkels, waarin men altijd bereikbaar moet zijn en de lat steeds hoger ligt, (privé en op het werk), is tijd voor ‘jezelf’ schaars. Met Me Time Studio wil ik ‘Me Time’ aanbieden voor de mensen rondom, maar ook voor mezelf.

Mijn ultieme doel is om door mijn persoonlijke passie te delen, authentiek mezelf te blijven, verschillende mensen te inspireren en te helpen om zelf ook bewuster in het leven te staan, tijd voor zichzelf te nemen en te groeien.

De ‘Studio’ is letterlijk een plaats om tot rust te komen en op te laden. Lichaam en geest worden er in balans gebracht. Ik vertrek vanuit "Yoga". In het westen bekend als beweging/ademhaling/meditatie, maar het is ook een levenswijze, bewust in het leven staan. Deze probeer ik subtiel en geheel vrijblijvend via mijn lesthema's mee te geven.

Aanbod: Yin Yoga en Vinyasa Yoga.
Het zijn 2 stijlen die veel aandacht schenken aan ieders ‘persoonlijke’ lichaam. Het zijn bovendien 2 uitersten, Yin en Yang, die elkaar perfect aanvullen. De lessen zijn niet super ‘fixed’. Zo vinden we altijd manieren om iedereen op zijn/haar niveau te laten deelnemen én kunnen we ook inhoudelijk veel variatie aanbieden, met thema’s werken.

Diensten

Lessen
Mindfulness
Proeflessen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Certificeringen

Yin Yoga

Onze locatie

Logo Me Time Studio

Me Time Studio

Me Time Studio


Passendaalsestraat 4 8890 Moorslede