Marnja yoga & massage


Vaartlaan 68 2960 Sint-job-in’t-Goor
0474254608 Klik om te bellen

Over Marnja yoga & massage

Waarom is Marnja yoga & massage de beste keuze voor jou?

In deze zaak is het de bedoeling dat mensen terug tijd maken voor zichzelf. Bewustwording wordt gestimuleerd, waardoor "in het hier en nu zijn” en ontspanning optreedt met behulp van yoga en/of massage.

Masseren is liefde voor het lichaam en het leven zelf. Veel mensen zitten met zichzelf in de knoei. Dit weerspiegelt zich in stramme spieren, pijnlijke rug en schouders, te oppervlakkige ademhaling en slechte spijsvertering. Massage brengt je weer terug in contact met je lichaam en geest. Zo leer je weer naar jezelf te luisteren. Ik werk graag met elementen vanuit de Zweedse-, sport-, triggerpoint-, Thaise yogi-, en shiatsu massage. Nooit is een behandeling echt hetzelfde. Het is steeds weer op ontdekking gaan. Op zoek gaan naar datgene wat het lichaam vraagt om alzo het zelf genezend vermogen weer te bevorderen.

Yoga is bewegen, ontspannen, stilte toelaten en loslaten. Het is bewust leven, zodat er ook op diepere lagen een uitzuivering plaats vindt waardoor het algemeen welzijn verbetert. 

Het grote verschil tussen beiden is dat je een massage ondergaat en dat ze eindig is. Yoga is een manier van leven dat je zelf in handen hebt en voortdurend beoefent.

Al het moois wat in yoga en massage zit wil ik graag doorgeven en delen met eenieder die dit wil ontvangen.

Meer over Marnja yoga & massage:

LOSLATEN! Neem de tijd om te luisteren naar wat zonder woorden wordt gezegd. Neem de tijd om te gehoorzamen aan de wet die te subtiel is om te worden vastgelegd. Neem de tijd om te eren wat onnoembaar is. Neem de tijd om te versmelten met wat geen vorm heeft. Van Lao Tse (Chinese wijze 5de eeu v.C.)

Wat kan Marnja yoga & massage je bieden?

Bij Marnja worden massages en yoga op kleine schaal aangeboden in een aangename rustige locatie. Bedoeling is om hier helemaal tot rust en tot jezelf te komen.

Opgelet! Er kunnen hier maximum 5 personen per keer terecht in een aangename rustige locatie. Dus reserveer snel. Het grote voordeel hiervan is dat er altijd ondersteuning en feedback mogelijk is. Ervaring is niet nodig. Het is voor iedereen toegankelijk.
Bij voldoende opkomst gaan de sessies telkens door op maandag 20u, dinsdag 9u, 16u en 19u30 en woensdag 9u, 15u30u en 20u.
Interesse? Neem meteen contact op het nr 0474 25 46 08.
Tot ziens.

Diensten

Massages & Reiki
Meditatie
Proeflessen
Shiatsu
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Onze locatie

Marnja yoga & massage


Vaartlaan 68 2960 Sint-job-in’t-Goor
0474254608 Klik om te bellen