Kizzy's healing praktijk


Zamanstraat 38 9160 Lokeren
0472285749 Klik om te bellen

Over Kizzy's healing praktijk

Kizzy's Peetermans geeft yogalessen, zowel privé als in groep.

U kunt ook terecht voor privé massageworkshops voor koppels.
Privélessen op maat, volgens uw agenda tijdens de weekdagen overdag, en in het weekend.

Groepslessen yoga voor beginners en niet-beginners starten telkens in september en januari, schrijf u in voor de kennismakingslessen.

Schrijf u zeker in om de nieuwsbrief maandelijks te ontvangen op de homepagina van kizzyshealingpraktijk. Zo blijf je op de hoogte van alle activiteiten en interessante kortingen.

Informatie kunt u ook bekomen via e-mail: peetermans.k@gmail.com.

Verder kunt u terecht voor manuele lichaamsmassages, therapeutische behandelingen en healing. Zwangerschapsmassages gebeuren in zij-en rugligging met zwangerschapskussen, diepte massage/sportmassage kan op een Thaise futon op de grond met druk- en rektechnieken eventueel in combinatie met dieptemassage op verwarmde massagetafel. Voor de liefhebbers is een holistische behandeling van 2 uur tot 2,5 uur mogelijk met aandacht voor het spirituele, fysieke, mentale en emotionele lichaam. Kopje thee, glaasje water, doeken, warme massageolie en een warme massagetafel zijn inclusief elke behandeling.
Kizzy heeft certificaten in deep tissue/sport massage, Tok Sen Ancient Therapie, Massagetherapie, Zwangerschapsmassage, Cranio Sacrale therapie (basis), en QT touch healing, acupressuur op de voeten, Japanse gelaatsmassage.

Verder heeft ze zich 6 jaar verdiept in klassieke Viniyoga en Hatha yoga, en geeft inmiddels 10 jaar les op zelfstandige basis. Voor workshops, privé lessen en groepslessen in de tuin kunt u terecht in haar thuispraktijk of een zaaltje in de buurt.

Foto's

Kizzy's healing praktijk in het kort

Diensten

Aromatherapie
Cursussen
Healing
Lessen
Massages & Reiki
Meditatie
Proeflessen
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat
Yogatherapie
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Relaxatietherapie

Artikelen

Massage: de oudste vorm van genezing

De eerste handeling die gebeurd nadat je gekwetst bent is wrijven over de pijnlijke plaats. Dit is een natuurlijke reactie een geeft de hersenen een prikkel waardoor de pijn onmiddellijk verminderd of...

Ademhaling: een kijk op het fysiologisch en energetisch aspect.

De ademhaling staat centraal in yogahoudingen (en yogamassage). Fysiologisch betekend dit inademen door de neus (actief) en uitademen door de neus (passief). Dit is de beste manier van ademen, ook voor...

Onze locatie

Kizzy's healing praktijk


Zamanstraat 38 9160 Lokeren
0472285749 Klik om te bellen