KikitiYoga


Racingstraat 19 2300 Turnhout
0475 39 48 04 Klik om te bellen

Over KikitiYoga


Ik ben Kïrsten, mama van 2 fantastische dochters Moran & Amber.

Ik studeerde Toerisme, beheer en recreatie aan de Hogeschool Coloma te Mechelen. Omgaan met mensen, een luisterend oor zijn en mensen een fijne tijd bezorgen was mijn dagelijkse passie. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de toeristische sector werd het tijd voor een andere uitdaging. Sinds 2001 ben ik werkzaam op een secundaire school.

Na mijn eerste zwangerschap kwam ik in contact met yoga. Een fantastische ervaring.

Als HSP- mama vond ik hier rust, kracht, een zalige energie en de warmte om mezelf graag te blijven zien. Ik kon mijn opgroeiende dochters kennis laten maken met kinderyoga en tieneryoga. Ik merkte hoeveel deugd ze hiervan hadden. Ze leerden yoga kennen bij dezelfde yogadocente als ik.

Het werd een droom... een droom die steeds maar weer op mijn pad bleef komen. Ik wilde zelf zo graag lichaamsgerichte coachingsessies/kinder- en tieneryoga geven. Ondertussen volgde ik de opleiding kinderyoga docent, bijscholing tieneryoga en bijscholing kindermassage en kindershiatsu. Werken met kinderen is een passie en het is fijn om meer kinderen en tieners te kunnen laten ervaren wat deze vorm van therapie kan betekenen. Hen laten ontdekken dat hun (hoog)gevoeligheden, hun kwaliteiten en hun krachten er mogen zijn is het mooiste wat je hen kan geven.

Bij lichaamsgerichte coaching op maat van kinderen gaan we op een speelse manier aan de slag met ons lichaam. We werken telkens met een ander thema zodat de sessie nooit saai is.

We gaan op avontuur in het kabouterbos, we duiken de zee in en gaan snorkelen, we worden superhelden of prinsessen en we gaan op bezoek in het insectenhotel. We luisteren naar vogels, watervallen en dieren. We leven ons uit, dansen en zingen, rennen en springen maar daarna is het heel stil. We leren veel van ademspelletjes en geven elkaar of onszelf een deugddoende massage.
Er is een leuke afwisseling tussen actie en ontlading enerzijds, rust en relaxatie.
Ook bij lichaamsgerichte coaching voor tieners en jongeren kunnen we rond actuele thema's werken: verdriet, angst, stress, concentratie...
Een sessie bestaat uit verschillende onderdelen:

Yoga-houdingen gericht op evenwicht, concentratie, ontlading van emoties, relaxatie, …
Groepsoefeningen vaak gericht op elkaar durven vertrouwen en groepsenergie-versterkend
Ademhalingsoefeningen
Meditatie(-verhalen)
Massage
En ook tekenen en dansen

Met deze lichaamsgerichte coaching verbeter je je zelfvertrouwen, ontwikkel je een gezond zelfbeeld, leer je evenwichtig te zijn, ervaar je rust, respecteer je jezelf en anderen, verbeter je je concentratie en er is plaats voor creativiteit.

Foto's

Diensten

Jongerenyoga
Kindershiatsu
Kinderyoga
Ouder-kindyoga
Yogalessen op aanvraag/maat

Team

Onze locatie

Logo KikitiYoga

KikitiYoga

KikitiYoga


Racingstraat 19 2300 Turnhout
0475 39 48 04 Klik om te bellen