Jozefien Forrez


Kapelanijstraat 11 3581 Beverlo
0472 31 90 11 Klik om te bellen

Over Jozefien Forrez

Op mijn website www.jozefienforrez.be vind je meer informatie over mezelf en over yin yoga, en over hoe je een les kunt reserveren.

Ik geef wekelijks yin yogalessen in Beverlo, Beringen, om even te ontspannen en de stress die zich in je lichaam heeft vastgezet, er uit te stretchen. Yin yoga is traag, zacht, en ik help je om de houdingen af te stemmen naar wat jij op dat moment nodig hebt. De houdingen zijn zo persoonlijk dat er van beginners of gevorderden geen sprake is. Deze vorm van yoga is toegankelijk voor iedereen. 

Als meditatie niets voor jou is, kan yin yoga misschien wel hetzelfde beoogde effect brengen. Je zit of ligt een aantal minuten in de houding, en zo krijgt je hoofd ook tijd om rustiger te worden, terwijl je je toch op iets kunt concentreren (de stretch die je voelt in je lichaam, je ademhaling...). Yin yoga is een combinatie van zachte beweging met mindfulness.

Reserveer een les en kom ervaren wat yin yoga voor jou kan betekenen. Je komt terecht in kleine gezellige groepslessen van max. 6 studenten, of je kunt ook 1-op-1 bij mij terecht.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen.
Jozefien

Pose - Pauze met een pose, pauze in een pose

Foto's

Butterfly

Diensten

Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Certificeringen

Yin yoga + Chinese geneeskunde teacher training

Team

Onze locatie

Jozefien Forrez


Kapelanijstraat 11 3581 Beverlo
0472 31 90 11 Klik om te bellen