Internationale Shiatsu School Vzw


Oude Baan 104 2390 Malle (Westmalle)
0474 42 86 41 Klik om te bellen

Over Internationale Shiatsu School Vzw

De Internationale Shiatsuschool en De Natuurlijke Kookschool zijn het leven en werk van Jan en Mieke Vervecken-Pieters.

Zij delen hun jarenlange ervaring en studie in shiatsu, voeding, yoga en oosterse filosofie met eenieder die op zoek is naar een meer natuurlijk leven.

In de snel veranderende wereld van vandaag klinkt de vraag naar bewustwording, naar traditionele waarden, naar een andere kijk op de wereld vandaag, almaar luider. Wij beantwoorden aan die vraag door mensen te helpen hun eigen leermeester te worden voor meer balans, geluk en gezondheid voor henzelf en hun omgeving.

We bieden professionele opleidingen tot shiatsutherapeut, health coach en natuurvoedingskok, alsook kortlopende cursussen en losse activiteiten voor je eigen persoonlijke verdieping. Daarnaast hebben we een aanbod voor scholen, bedrijven en organisaties voor yoga, lezingen, individuele coaching of programma’s op maat.

Mensen inspireren is onze passie.

Het professionele karakter van onze school gaat dan ook hand in hand met integriteit, openheid, persoonlijke begeleiding, een familiale sfeer, teamwerk en véél enthousiasme.

Wij geloven in:

Een open geest, waarbij we mensen inspireren en persoonlijk begeleiden in hun eigen kracht te gaan staan, op weg naar een gelukkig en gezond leven.

Teamwerk tussen docenten, assistenten en studenten met oog voor ieders kwaliteiten en focus op een sfeer van verbondenheid.

Integriteit dankzij onze nauwe samenwerking met ervaren (internationale) leraren die alle aspecten van een holistische levenswijze delen.

Een familiale sfeer, diepgang en dienstbaarheid, die zorgen voor een omgeving waarin elkeen zich ondersteund en thuis voelt.

Hartelijk welkom!

Foto's

Internationale Shiatsu School Vzw in het kort

Diensten

Cursussen
Healing
Lessen
Massages & Reiki
Meditatie
Opleidingen
Proeflessen
Shiatsu
Workshops en arrangementen

Therapieën

Individuele gesprekstherapie
Shiatsu therapie

Onze locatie

Internationale Shiatsu School Vzw


Oude Baan 104 2390 Malle (Westmalle)
0474 42 86 41 Klik om te bellen