In Volle Verwachting


Schoorheide 49 2490 Balen
0496/276127 Klik om te bellen

Over In Volle Verwachting

Waarom is In Volle Verwachting de beste keuze voor u?

Zwanger?

In combinatie met mijn kennis en ervaring als doula (individuele begeleiding van zwangere vrouwen & koppels) wens ik via deze zwangerschapsyoga meer vrouwen en koppels te ondersteunen tijdens hun zwangerschap én voor te bereiden op de bevalling, zodat ze in vertrouwen en vanuit eigen kracht kun kindje kunnen verwelkomen. Van harte welkom!

Omdat geboorte een essentieel moment is in het leven!

zwangerschapsyoga is; Zorg dragen voor het nieuwe leven Ontspanning en ME-time Voorbereiding op de bevalling Stabiliseren en versterken van rug en bekken Leren omgaan met kwaaltjes en spanningen Bewustworden van jouw mogelijkheden

Wat kan In Volle Verwachting u bieden?

Zwangerschapsyoga in Mol en Lommel, doula begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling, zwangerschapsmassage.

Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam extra aandacht en zorg nodig om het nieuwe leven dat je draagt te voeden én om jezelf energiek en ontspannen te blijven voelen. Zwangerschapsyoga biedt de combinatie aan van zachte, eenvoudige yoga met fysieke en mentale voorbereiding op de bevalling en de geboorte van je kindje. Dit geeft jou de mogelijkheid om de bevalling op een ontspannen, natuurlijke en bewuste manier te beleven. Ook je baby geniet mee van de ontspanning, rust en het contact dat tussen jullie ontstaat.

Wat is zwangerschapsyoga?

Op de eerste plaats staat GENIETEN van je zwangerschap, je lichaam, je baby, het leven…. Deze reeks zwangerschapsyoga is voor vrouwen in elk stadium van hun zwangerschap, bestaat uit 10 lessen en heeft een bewuste opbouw. Je leert natuurlijke technieken aan die je helpen om te gaan met pijn, spanning, onrust, angst, emoties, gedachten... Je leert de weg te maken van pijn naar innerlijke kracht en overgave. Hierbij speelt de ademhaling een heel belangrijke rol. Een bewuste ademhaling en ontspanning biedt een enorme hulp bij de fysieke uitdagingen van je zwangerschap maar ook bij de arbeid, de geboorte en het moederschap. Het brengt rust in zowel je lichaam als geest doordat je fysieke en emotionele spanningen steeds beter kan loslaten. Tijdens de partnerles wordt je partner uitgenodigd om samen voor te bereiden op de bevalling en op het ontvangen van jullie kindje!

Waarom zwangerschapsyoga?

Op deze manier leer je ook jezelf en je lichaam beter kennen, waardoor je haar vermogens ontdekt en vertrouwen krijgt in haar natuurlijke werking. Ontspanning en overgave aan de levensstroom is essentieel bij de zwangerschap en de bevalling. Door het delen van deze ervaringen met een groep vrouwen sta je er niet alleen voor en wordt je gedragen door een cirkel van zwangere vrouwen.

Wat is zwangerschapsyoga niet!

Zwangerschapsyoga is een hele andere vorm van yoga. Yoga is ontworpen voor een lichaam dat niet zwanger is. Zelfs al ben je gewoon yoga te doen, je zal beginnen voelen dat deze oefeningen ‘doen’ geen antwoord meer biedt op wat je zwangere lichaam met al de veranderingen nodig heeft. Het is niet de courante yoga met enkele aanpassingen voor de zwangere vrouw, vooral wat ze niet meer mag en kan doen (wat vaak frustratie geeft). Zwangerschapsyoga vertrekt volledig van het zwangere lichaam en de behoeften die dan op de eerste plaats komen. Hierin worden op een heel geconcentreerde en functionele manier deze yoga-technieken gebundeld om een zwangere vrouw en de natuurlijke bevalling te ondersteunen en voor te bereiden. We concentreren ons op de nieuwe kansen en vermogens die je ter beschikking krijgt tijdens de zwangerschap.

Voor wie?

Voor alle zwangere vrouwen! Pril zwanger of al verder in de zwangerschap, welkom! Geen voorkennis nodig.

Foto's

In Volle Verwachting

Diensten

Zwangerschapsyoga

Onze locatie

In Volle Verwachting


Schoorheide 49 2490 Balen
0496/276127 Klik om te bellen