GEM!vzw


Wildertse Duintjes 1 Wildertse Duintjes 1 2910 Essen
0489 65 10 89 Klik om te bellen

Over GEM!vzw

Waarom is Atmapriya Yoga de beste keuze voor jou?

Bereik je potentieel op jouw manier. Yoga is voor iedereen, maar is ook voor iedereen anders. Dankzij uitgebreide kennis in yoga wetenschappen ben ik in staat de les of de sessie aan te passen aan jouw behoeftes en niveau. Veiligheid en intentie staan centraal. Heb je last van stress, fysieke blockage, of maak je gewoon je dromen niet waar, dan kan ik jou helpen met individuele begeleiding, sessies, groepslessen of behandelingen. Behalve yoga kan ik ook massage, sound healing en dieet advies toepassen indien nodig.

Meer over Atmapriya Yoga:

Atmapriya is een eenmansbedrijf dat ik met hart en hand beziel. We geloven dat iedereen recht heeft om zichzelf te ontwikkelen op zijn eigen tempo en dat iedereen in staat is om gelukkig en gezond te zijn, mits de juiste hulp. Atmapriya leeft minimalistisch en ecologisch en zet zich in voor de samenleving. We werken dan ook met sociale tarieven en behandelingen en lessen op maat. De grote visie is om - ook dankzij lessen bij overheidsinstellingen - yoga en mindfulness een normaal deel van het dagelijks leven te maken.

Wat kan Atmapriya Yoga je bieden?

Al onze diensten zijn op maat en niveau van de klant. Je kan kiezen voor een intense behandeling om je healing in gang te zetten, of je kan ervoor kiezen om op jezelf en onder begeleiding met technieken uit yoga en meditatie aan de slag te gaan. Je kan ter plaatse komen, bij je thuis aan de slag gaan of naar evenementen of studio's komen waar workshops ingepland staan.

Wie gingen je voor?

We richten ons op mensen die misschien bij een reguliere studio niet aan bod komen of die aan generische yoga lessen slechte ervaringen hebben over gehouden. We kunnen daarnaast helpen bij casussen zoals verslavings-herstel en trauma verwerking, specifieke aanpassingen voor senioren of mensen met een fysieke beperking, enzovoort. We wensen dat iedereen zich goed in zijn vel voelt en op zijn eigen manier vooruitgang kan boeken. We creëren dan ook "sacred space" waarin iedereen zich veilig voelt om zichzelf te zijn. Ons publiek waardeert de unieke persoonlijkheid van Atmapriya en zijn "no nonsense" aanpak vanuit een groot hart en sociaal bewustzijn.

Foto's

Atmapriya

GEM!vzw in het kort

Diensten

Aromatherapie
Healing
Integrale coaching
Lessen
Massages & Reiki
Meditatie
Mindfulness
Online Yoga
Workshops en arrangementen
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat
Yogatherapie
Zwangerschapsyoga

Therapieën

Relaxatietherapie
Yoga therapie

Artikelen

What's in the ancient teachings for the every day man?

Many of u know by now that asana, or postural practice, is not all yoga has to offer. Meditation has made its way into the mainstream and, thanks to yoga festivals and community centres around the world,...

Onze locatie

GEM!vzw


Wildertse Duintjes 1 Wildertse Duintjes 1 2910 Essen
0489 65 10 89 Klik om te bellen