Elise Berkvens


Garenstraat 61 3550 Heusden

Over Elise Berkvens

Binnen mijn Shiatsu massages bied ik ook adem-technieken aan en oefeningen vanuit mijn yoga-expertise als Dru Yoga Professional teacher.

Shiatsu is een doeltreffende, eeuwenoude japanse drukpuntmassage, waarbij de mentale, fysieke en geestelijke gezondheid gestimuleerd wordt. Met behulp van de druk van duimen, vingers en/of handpalmen, stretches en de energie die hierdoor wordt doorgegeven naar jouw lichaam, wordt je zelfgenezende kracht in gang gebracht, met als gevolg dat jij je beter, gezonder en vitaler voelt en je je meer bewust wordt van wat er in je omgaat. De energiebanen of meridianen en de vele drukpunten (tsubo's) die aangesproken worden staan in verbinding met onze organen. Door Shiatsu toe te passen op deze tsubo's, kunnen we hun fysieke en emotionele werking beïnvloeden. 

Shiatsu werkt ondersteunend bij rugklachten, nekklachten, gewrichtspijnen, spanningsklachten in armen en schouders. Ook werkt shiatsu dieper in op stress-symptomen waarbij vaak onrust ervaren wordt (zoals niet kunt stoppen met denken en je moe en uitgeput voelen). Klachten zoals migraine, menstuatieklachten, verteringspoblemen, slapeloosheid, angsten, depressie, circulatieproblemen, lusteloosheid zijn ook behandelbaar en/of te ondersteunen met Shiatsu. De behandelingen gebeuren mét kleding aan op een mat (futon) op de grond.  

Ik help met shiatsu iedereen vooruit die op zoek is naar een betere persoonlijke balans en meer vitaliteit. 

Je balans wordt hersteld met ofwel activerende of relaxerende technieken, je ervaart opnieuw dat je mee kunt met de stroming van het leven. 

Niks moet, alles mag er zijn. Je lichaam is weer in staat om bewuster te kunnen voelen en observeren. Je zal meer kracht en souplesse ervaren (zowel lichamelijk als geestelijk), je adem en lichaamsbewustzijn zullen verbeteren, je zult je beter in je lichaam en geest voelen.. 

Kernwoorden voor mijn aanpak zijn: Intuïtief, oprecht, respect, verbinding, veelzijdig, humor, eigenwijs.
Ik sta geregistreerd als C3 Shiatsu beoefenaarster (3e graad) bij de Belgische Shiatsu Federatie en beoefen dit vak reeds sinds 2012. 

?

?

 

Foto's

Diensten

Lessen
Shiatsu

Onze locatie

Logo Elise Berkvens

Elise Berkvens

Elise Berkvens


Garenstraat 61 3550 Heusden