Doula Leen


NEERHOFSTRAAT 45 2300 Turnhout
0497 37 51 54 Klik om te bellen

Over Doula Leen

De kracht van jouw verwachting.
 
Tijdens mijn eigen zwangerschappen heb ik gemerkt hoe sterk de geest is. Ik legde mijn focus op ademhaling, ontspanning, verbinding met ons kindje, visualiseerde mijn droombevalling en genoot van de zwangerschap. De geboorte-ervaringen die daarop volgden zijn moeilijk onder woorden te brengen, wel kan ik zeggen dat het twee van de mooiste ervaringen van mijn leven waren.
Zo’n ervaring wens ik elke toekomstige ouder toe. Een geboorte die een sterke en warme basis vormen voor jezelf en je pasgeboren baby.

Waar je je aandacht op richt, zal groeien, dus laat mij je helpen om ook jouw focus op je ademhaling, ontspanning, verbinding met je kindje en de visie van jouw droombevalling te leggen.

Luister naar je buikgevoel.

Zwangerschapsyoga is naar binnen keren, naar je buik, je kern, daar waar de oorsprong ligt van al je vrouwelijke oerkracht, daar waar je kindje groeit.

Door te ademen naar je buik en daardoor je baby de ruimte te geven om gewoon te zijn, maak je niet alleen verbinding met je kleintje, maar leer je ook luisteren naar je lichaam. Wat vraagt het van je tijdens deze prachtige periode van de zwangerschap?

Des te beter jij voor je lichaam zorgt, des te beter zorgt je lichaam voor je baby.

De kracht van jouw verwachting

Foto's

Diensten

Zwangerschapsyoga

Onze locatie

Doula Leen


NEERHOFSTRAAT 45 2300 Turnhout
0497 37 51 54 Klik om te bellen