Blossom Love


Winkelomstraat 5 3740 Bilzen
0474690397 Klik om te bellen

Over Blossom Love

Waarom is Blossom Love de beste keuze voor jou?

Stilstaan en tijd nemen voor je lichaam en geest... Dikwijls doen we dat in ons gehaaste wereldje te weinig. En toch is dit zo noodzakelijk en helend. Bij Blossom Love bieden we dit aan op 3 vlakken. Door middel van shiatsumassage, ademhalingswerk of yoga. Er wordt bij ons kinder-en tieneryoga gegeven en yoga aan volwassenen. Hatha yoga is de vorm waarin we lesgeven. Hier kan iedere beginner mee starten. Afhankelijk waarvoor je kiest willen we graag tijd nemen om jou te leren kennen en meer uitleg geven in een persoonlijk gesprek.

Meer over Blossom Love:

De naam Blossom Love is ontstaan wandeld door de bloesems van onze streek. Een mens die openbloeit straalt liefde uit, en dat is wat wij door yoga, ademhalingswerk of een heerlijke massage willen bereiken. Dichter bij je liefdevolle kern komen. We doen dit in een huiselijke setting waar tijdens de yoga met kleine groepjes gewerkt wordt.

Wat kan Blossom Love je bieden?

Bij Blossom Love kan je niet enkel terecht voor yoga, ademhalingswerk of shiatsumassage. Je kan hier ook tal van yoga gerelateerde producten, biologische verzorgingsproducten en spirituele hebbedingetjes kopen.

Wie gingen je voor?

Omdat de groepen tijdens de yoga klein zijn kunnen we je ook echt op maat helpen. We zien wat je nodig hebt en hoe we je het best kunnen ondersteunen. De mensen die hier les volgen geven dikwijls aan dat ze deze kleine groepen echt een verademing vinden.

Diensten

Kinderyoga
Shiatsu
Yogalessen

Onze locatie

Logo Blossom Love

Blossom Love

Blossom Love


Winkelomstraat 5 3740 Bilzen
0474690397 Klik om te bellen