Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Blaarstraat 125/2
    3700 Tongeren
  • 0474889043

Balance

Waarom is Balance de beste keuze voor u?

Mijn naam is Ellen Smets. Ik zag het levenslicht op 3 mei 1981. Al op zeer jonge leeftijd had ik grote interesse in Yoga. Vandaar dat ik ook op mijn 22ste reeds startte met de 5-jarige Yoga-opleiding. Ik was toen de jongste van heel Vlaanderen! Ondertussen ben ik me blijven bijscholen. Jaarlijks volg ik verschillende yogaweekends om me te laten inspireren en ben 3 keer naar India gegaan voor me te verdiepen en om nog méér te kunnen bieden aan mijn cursisten. Daarnaast begeleid ik ook mensen met slaapklachten en dit doe ik ook aan de hand van ontspannings-en ademhalingsoefeningen.

Meer over Balance:

Naast het blijven geven van de mindfull Yoga drie keer per week wil ik ook méér en méér gaan inzetten om slaapproblemen aan te pakken. Zovéél mensen slapen slecht terwijl er zo eenvoudige technieken zijn die de slaapkwaliteit spectactulair kunnen verbeteren. Hierin wil ik me ten dienste stellen van de maatschappij om mensen terug gelukkig te maken.

Wat kan Balance u bieden?

Ik begeleid de mensen bij mijn thuis in een heel rustige omgeving en er hangt een fijne energie in huis. Ik sta garant voor persoonlijke aanpak en dat mensen werkelijk de warmte van het huis en de therapeut kunnen voelen.

Wie gingen u voor?

Personen die willen inzetten op hun persoonlijke groei, hun gezondheid in eigen handen willen nemen. Ik mik hier dan vooral op mensen met slaapproblemen omwille van allerhande redenen. Ik begeleid de cliënten op weg, ondersteun hen en na een paar sessies laat ik hen terug los omdat ze terug in hun kracht staan. Juist dit vindt ik zo mooi en geeft me zoveel voldoening. Daarnaast kunnen mensen die ik individueel begeleid er ook voor kiezen om in groep mindfull Yoga te ontdekken. Indien gewenst, kan dit ook in een privéles gegoten worden. “Via de ontspanningstechnieken richt ik mijn aandacht op het ‘NU’. Hierdoor ben ik veel meer aanwezig op wat zich nu afspeelt en dit heeft een positieve uitkomst voor mijn algemeen welzijn en biedt een positieve uitkomst voor goed te slapen.” Brigitte Van Brabant “Door op een correcte manier te leren ademen, ben ik voor 100% bij mijn lichaam, de beweging, de ademhaling en wat het met me doet. Door de ontspanningsoefeningen, voel ik me beter. Niet enkel vlak nadat ik ze gedaan heb. Ik haal er de hele week mijn voordeel uit.” Ilse Peeters “De reden dat mij heeft gedreven om te starten met ontspanningsoefeningen is mijn burn-out. Mijn gedachten namen een loopje met me en ik kwam niet meer tot rust. Ook sliep ik énorm slecht. Door kennis te maken met deze ontspanningsoefeningen kom ik meer tot mezelf en gelukkig slaap ik ondertussen ook al beter dankzij de goede instructies die ik ontving.” Sien Thielemans
Diensten

  • Meditatie
  • Yogalessen
  • Slaapcoach