Angelique Maes


Haenhoutstraat 221 9070 Destelbergen
0496 03 29 97 Klik om te bellen

Over Angelique Maes

Waarom is De Witte Lotus de beste keuze voor u?

Kind, je bent mooi en goed zoals je bent....laat het zien aan de wereld om je heen Als Relax Kids coach zet ik kinderen door middel van kinderyoga (individueel of in kleine groep), positief in hun kracht en benadruk hun talenten en mogelijkheden op een speelse manier . Ook creatief coachen met ondersteuning van yoga en Bach Bloesems kan kinderen helpen om terug in hun kracht te gaan staan en te stralen op hun eigen kleurrijke en mooie manier...

Meer over De Witte Lotus:

Na vele jaren in het onderwijs mocht ik met heel veel verschillende kinderen werken . Vertrekken vanuit de eigen persoonlijkheid van het kind is voor mij heel belangrijk. Tijdens de begeleiding leer ik kinderen om positief in het leven te staan, vertrouwen te hebben in zichzelf en de wereld om zich heen. Daarbij is het heel belangrijk om af en toe bewust tot rust te komen . Tijdens de yogalessen kan ik dit aan de kinderen meegeven door dit te verwerken in de lessen.

Wat kan De Witte Lotus u bieden?

Tijdens de lessen leren kinderen heel bewust signalen van hun lichaam (her)kennen, we gaan een diepe inademing oefenen wat bijdraagt tot rust en ontspanning...we zijn even in het nu en laten onze gedachten zo veel mogelijk los. We gaan ook spelen, bewegen en yogahoudingen uitvoeren. En heel belangrijk, affirmaties uitspreken voor onszelf en de anderen....dit alles op een heel speelse manier, aangepast aan de leeftijd en het niveau van de kinderen.

Wie gingen u voor?

Kinderen tussen 8 en 11 jaar zijn welkom bij De Witte Lotus. Ik bied positiviteit, eigenheid, gezelligheid, plezier, momenten van rust , discretie en een luisterend oor aan de kinderen en hun ouders. Kinderen die zichzelf zijn, met plezier en een brede glimlach naar de yogales of coaching komen en die ik verder op weg kan helpen geven me energie en kracht om verder te gaan.

Angelique Maes in het kort

Diensten

Cursussen
Kinderyoga
Proeflessen

Therapieën

Creatief kindercoach

Onze locatie

Angelique Maes


Haenhoutstraat 221 9070 Destelbergen
0496 03 29 97 Klik om te bellen