Angel Hearts


Dijlestraat 83 83 3140 Keerbergen
0478 18 52 90 Klik om te bellen

Over Angel Hearts

Angel Hearts is een bewustwordingsplek op de Dijlevallei gelegen aan de rand van het natuurgebied waar Yoga, persoonlijke groei, Angel Therapy, Heling, body en soulwork, Coaching, Zwangerschapsyoga en Kinderyoga kunnen bloeien en groeien.

Bij mij kan u terecht voor persoonlijke consults, een "one to one" traject alsook voor een outdoorproject. Op 29/11/'11 startte ik "Angel Hearts" na Colour Treasure. Toen er voor mij een reusachtige regenboogengel uit de grijze mist tevoorschijn kwam en de hemel doorkliefde met zijn stralende vleugels en helder regenbooglicht. En dit gebeurde juist op het moment dat ik in "de Krijger" houding mijn twee handen naar voren uitstrekte. Toen ik de opleiding tot Angel Diamond Therapeute, Coach en Healer met Mastery behaalde en na een 2O jarige carrière in het onderwijs met de nodige creatieve skills en ervaring wist ik dat ik ook mijn droom kon manifesteren. Het is mijn missie om u te helpen naar de vijfde dimensie. Zodat ook jij je missie of levensdoel kan ontdekken, creëeren en manifesteren.

Verder kan u bij mij terecht voor Angel Hearts cursussen, opleidingen, workshops, lichtcirkels en persoonlijke, therapeutische behandelingen met kristallen en edelstenen. Alsook voor gesprekstherapie.

In ieder van ons zit een Engelen Hart dat oneindig zijn lichtje kan laten schijnen. Samen zijn we allen Angel Hearts om nog meer licht te verspreiden. Graag wil ik er zijn om je te leren conecteren met jezelf via je hart naar het verstand. Yoga kan daarbij helpen, dan keer je je naar binnen. 

Specialisaties: In Yoga, Yin Yoga, Zwangerschapsyoga, Yoga with the Flow, Kinderyoga met geleide meditaties.

Overige specialisaties: Relaxatie "Hoogsensitiviteit als kracht" Zen Shiatsu met drukpuntmassage en lymfedrainage met kristallen.

HSP heling, trauma heling en verwerking, stress-en burn-out preventie en verwerking. Rainbow counceling, Angel Hearts Reading.

Consult op afspraak op gsm 0478/18.52.90. U bent welkom in de Dijlestraat 83 te 3140 Keerbergen.

Voor meer info kan u terecht op Google, Lincked Inn of Facebook bij Sigrid Pancken. Veel licht en liefde.

Never drive faster than your guardian angel can fly

Foto's

Angel Therapy

Therapieën

Creatieve therapie
Individuele gesprekstherapie
Relatietherapie
Relaxatietherapie
Yoga therapie

Onze locatie

Angel Hearts


Dijlestraat 83 83 3140 Keerbergen
0478 18 52 90 Klik om te bellen