Akshara


Mieksebaan 187 2960 Brecht

Over Akshara

Kristof is de oprichter en drijvende kracht achter Akshara. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen helpen met het vinden van hun ware zelf en hun ideale leven.

Al van jongsaf was muziek een rode draad door zijn leven. Zowel als luisteraar als muzikant. Toen hij zich begon te verdiepen in bewustzijn en innerlijke genezing kwam hij op zijn pad als yogaleraar in aanraking met klankschalen. Die zette hij dan al snel in tijdens de relaxaties.

Vanuit een grote liefde voor meditatie en muziek was het voor hem dan ook vanzelfsprekend om met klankschalen aan de slag te gaan en een opleiding tot “soundhealer” te volgen.

Met zijn sessies soundhealing individueel en in groep is Kristof expert in het energetisch overbrengen van intenties en energie door middel van frequenties. Hij begeleidt je op de klanken van klankschalen, Gong en een hele reeks andere klankinstrumenten in een diepe meditatieve staat. De combinatie van de frequenties en de intentie vloeien door tot in je lichaam, geest en ziel. Van daaruit kan je transcenderen en kan er healing plaatsvinden.

Opleidingen:

Yoga leraar: Arhanta ashrams
Meditatie leraar: Arhanta ashrams
Klankbaden kristallen klankschalen: Ali Young
Soundhealer met kristallen klankschalen: Tony Nec
Soundhealer met Tibetaanse klankschalen: Tony Nec
Gongmaster: Happynings soundhealing
Soundhealing met stemvorken: Tony Nec

Tune your Self

Foto's

Akshara in het kort

Diensten

Healing
Klankmeditatie
Meditatie
Mindfulness
Nada yoga
Proeflessen
Soundhealing
Soundhealing
Yogalessen
Yogalessen op aanvraag/maat

Therapieën

Klanktherapie
Yoga therapie

Onze locatie

Akshara


Mieksebaan 187 2960 Brecht